Regressie therapie Giesbeek Martine Wieggers

Reacties van cliƫnten

 

Hieronder een aantal reacties van mensen die bij mij een regressiesessie gedaan hebben:

 

"Sinds mijn sessie bij jou, voel ik me veel lichter en blijer. Er is een ballast van me afgegaan, waarvan ik me niet eens bewust was dat ik die met me mee droeg."

 

"Ik heb alles wat me hart wenst, maar ondanks dat, kon ik me niet intens gelukkig voelen. Tijdens de sessie kwamen er onverwachte ervaringen op en heb ik dingen doorleefd die ik niet voor mogelijk had gehouden. Sindsdien is er iets veranderd en kan ik nu soms intens gelukkig zijn."

 

"Ik heb mijn hele leven last van spanningen gehad. Ik heb veel verschillende dingen gedaan om er van af te komen, maar niets hielp echt. Het lichaamswerk wat jij doet, brengt me meer rust en daar voel  ik me goed bij."

 

"Tijdens de sessie kreeg ik inzichten dat dingen anders zijn dan ik dacht. Ik voel me sindsdien veel ontspannener en fijner. De klacht is zo goed als weg en dat is heerlijk."

 

"Het duurde even voordat ik een verandering voelde, maar nu merk ik wel dat er echt een aantal dingen veranderd zijn in mijn leven. Ik trek me niet zo veel meer aan van wat mijn moeder tegen me zegt, terwijl me dat eerder echt wel kon raken en bezighouden. Ik kan dingen makkelijker naast me neerleggen en doen wat goed voelt voor mij. Ik ben van mijn buikpijn en darmklachten af."

 

"Wat een mooie ervaring. Het geeft antwoord op mijn vragen en is een bevestiging van wat ik al dacht."

 

 "Presentatie gehad: was heel ontspannen!!! Heb leuke gesprekken gevoerd en door mijn ontspannen enthousiasme kwamen er ook weer mensen op me af. ... Je therapie werpt vruchten af. Nog wel beetje angstzweet, maar goed gevoel!"

 

"De sessie bij jou heeft me niet helemaal gebracht wat ik hoopte. De grootste klacht waarvoor ik kwam was met die ene sessie niet weg, maar er zijn wel een aantal andere dingen veranderd in mijn leven, die ik zeker wel prettig vind. Ik ga kijken hoe het verder door gaat werken."

 

"Ik kom vaak nog bij mezelf op onze sessie terug als zijnde een omslagpunt van waar ik echt voor mezelf en mijn geluk ben gaan kiezen....Heel waardevol!"

 

"Ik wist niet dat ik zoveel verdriet bij me droeg. Bijzonder om te ervaren hoe zo'n sessie werkt en dat ik daarna zo anders in het leven ben komen te staan."

 

"Ben echt beter voor mezelf op gaan komen en daar ben ik je heel erg dankbaar voor."

 

"ik wist niet dat ik zo veel last had van hetgeen ik in de sessie tegenkwam. Kennelijk droeg ik veel meer bij me dan ik dacht. Ben blij dat ik daar nu vrij van ben. Ik voel me hierdoor een stuk beter."

 

 

Regressietherapie Martine Wieggers Giesbeek

Regressie therapie Giesbeek   |   Martine Wieggers   |   Pastoor Slingerstraat 18   |   6987 AR Giesbeek  |  privacy  |  06-40208062   |  Info@regressietherapiegiesbeek.nl